ПриватБанк проводить фінансовий моніторинг та закриває рахунки, де були помічені підозрілі транзакції. Деколи під блокування підпадають і карти для соцвиплат. Про це свідчить скарга клієнтки на порталі "Мінфін".

Українка поскаржилася, що ПриватБанк минулого року відмовив їй в обслуговуванні та закрив її рахунки, зокрема той, на який має надходити державна допомога, а саме виплата за "Пакунок малюка".

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Банк заблокував рахунки. І нібито поінформував про це, відправивши листа про розірвання обслуговування на тимчасово окуповану територію", - поділилася колишня клієнтка.

Жінка обурилася, що заморожування рахунків ускладнює процес отримання допомоги при народженні дитини. Вона зазначила, що повторне відкриття спеціального рахунку неможливе через відсутність обслуговуючого банку, оскільки ця програма реалізується виключно через сервіси "Привату".

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Водночас українка поскаржилася на погану комунікацію зі службою підтримки, куди вона не змогла додзвонитися для вирішення проблеми.

Фахівці "Приват" відреагували на скаргу та пообіцяли детально розібратися у її ситуації.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям блокують банківські рахунки в ПриватБанку: що потрібно знати, щоб не залишитися без коштів.

Також наш портал інформував, гроші списали шахраї, а платіть відсотки ви: ПриватБанк розповів, як вийти з цієї кризи.

Крім того, ми писали, обережно з онлайн-розрахунками: Monobank взявся блокувати карти клієнтів.