Українські пенсіонери можуть одержати додаткову допомогу у вигляді зимових наборів. Про це повідомляє благодійний фонд "Caritas Odesa UGCC" на офіційній сторінці в соцмережі facebook.

Українці, які постраждали від війни, продовжують регулярно отримувати різну допомогу як від держави, так і різних благодійних організацій. Цього разу на підтримку можуть розраховувати літні громадяни, які евакуювалися із зон активних бойових дій або тимчасово окупованих територій.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Умови отримання допомоги

  • перебувати у місті Одеса;
  • бути старше 60 років;
  • мати довідку переселенця;
  • бути самотнім.

Крім того, пенсіонер повинен мати довідку про прибутки за останні пів року. Середньомісячний дохід має бути нижчим від трьох прожиткових мінімумів для непрацездатних осіб на 2024 рік, тобто 7083 гривні.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Зимові набори видаватимуть в Одесі. До складу набору входить ковдра, електричне простирадло та акумуляторна настільна лампа.

Попередня реєстрація на отримання допомоги проводиться за цим посиланням.

Раніше портал Знай повідомляв, українцям знову роздають безкоштовні продуктові набори: пощастило ще одній області.

Також наш портал інформував, відразу чотири категорії українців отримають "теплу допомогу" від благодійників: куди звертатись.

Крім того, ми писали, українців порадують солідними виплатами: грошей вистачить на власний бізнес.