Українські сім'ї можуть отримати додаткову грошову допомогу у розмірі - 3600 грн на кожну дорослу та 6600 грн на дитину. Про це йдеться на facebook-сторінці Міністерства соціальної політики України.

Малозабезпечені сім'ї з дітьми, які проживають у певних районах Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей, можуть отримати додаткову допомогу за зимовий період.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Мова про щомісячну виплату 3600 гривень на кожного доросло та по 6660 гривень на дитину. Програма підтримки діє протягом трьох місяців.

"За даними реєстрів ми формуємо перелік громадян, які найбільше потребують фінансової підтримки, а UNICEF спрямовує кошти на допомогу цим родинам з розрахунку – за три місяці в розмірі 3 600 грн на місяць на кожного отримувача та додатково – 6 660 грн на кожну дитину" , - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Українці з дітьми / фото: відкриті джерела
Українці з дітьми / фото: відкриті джерела

Хто може отримати додаткові виплати:

  • малозабезпечені домогосподарства, у складі яких є дитина з інвалідністю віком до 18 років;
  • малозабезпечені сім'ї з дітьми віком до 18 років, які не отримують виплати від інших міжнародних організацій.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, потрібна лише банківська карта та реєстрація: українцям виплатять по 1000 доларів допомоги.

Також наш портал інформував, батьки можуть отримати грошову допомогу від держави: яким категоріям виплачуватиметься.

Крім того, ми писали, українцям дали лише 30 днів: хто може отримати допомогу від держави.