Міністерку соціальної політики України, Оксану Жолнович, схвильовано зменшенням обсягів гуманітарної допомоги для країни. Незважаючи на нову процедуру ввезення, Україна втрачає статус тренду у світових масштабах.

Вона зазначила, що загальний обсяг гуманітарної допомоги скорочується, і в цьому процесі, на жаль, Україна втрачає статус тренду у світових масштабах.

гуманітарна місія фонду Future for Ukraine
гуманітарна місія фонду Future for Ukraine

Під час прес-конференції, присвяченої підсумкам роботи Мінсоцполітики за 2023 рік, вона наголосила, щощо ключовим фактором у цій ситуації є необхідність оновлення країни та підтримання її актуальності для глобальної спільноти.

Вона висловила думку, що ключовим чинником у цій ситуації є необхідність оновлення країни та підтримання її актуальності для глобальної спільноти.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Гуманітарні вантажі
Гуманітарні вантажі

Оксана стверджує, що влада має докласти зусиль, щоб привернути увагу назад до України та підтримувати її привабливість в очах усього світу.

"Тому ефективність і прозорість таких рішень, я думаю, буде одним із напрямків того, що ми можемо показувати об'єктивно, що ми отримуємо і як роздаємо, і формувати нашу потребу для міжнародних партнерів, посилаючись на цифри, а не просто інтуїтивно", — підсумувала міністерка.

Також наш портал повідомляв про безкоштовне дитяче харчування: адреси та умови отримання в різних містах

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що українцям знову роздають безкоштовні продуктові набори: пощастило ще одній області

Вам буде цікаво дізнатися, більше 10 тис. на людину: українцям доступна нова грошова допомога