З червня 2023 року суттєво зросли платіжки за світло, а тому багато українців почали задумуватися про економію. Споживачам повідомили, як заощаджувати до 100 грн у місяць на рахунках за електроенергію.

Про це розповіли у "Закарпаттяобленерго" на сторінці в Facebook.

Платіжка. Фото: скрін youtube
Платіжка. Фото: скрін youtube

"Кожен із нас може підтримати енергосистему країни, навіть удома. Допоможе навіть свідоме скорочення споживання електроенергії хоча б на 20%", - звернулись у компанії до споживачів.

У компанії нагадують про те, що кожен українець має підтримувати енергосистему для того, щоб знову не повернулися графіки відключень світла.

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Для цього енергетики радять замінити усі лампочки в оселі на сучасні енергозберігаючі - світлодіодні.

Платіжка. Фото: скрін youtube
Платіжка. Фото: скрін youtube

"Модернізуйте освітлення у своїй оселі – позбудьтеся старих ламп розжарювання і переходьте на сучасні світлодіодні. Вони споживають у 10 разів менше електроенергії і мають у 5–8 разів довший термін експлуатації, ніж лампи розжарювання", - йдеться в повідомленні.

У компаніїї пояснюють, що таким чином ви не просто допоможите нашій енергетичній системі, а ще й будете щомісяця заощаджувати близько 100 грн на платіжках за світло.

Раніше ми писали,проводіть оплату комуналки без комісій: як зробити це через особистий кабінет та QR-код

Крім того, Знай.ua повідомляв, як не отримати чужі борги у платіжках: у Yasno дали інструкцію

Знай.uа писав, відключення електроенергії боржникам: у Нацкомісії зробили важливу заяву