З 16 січня 2024 року абоненти "Київстар" відчують зміни у вартості міжнародного роумінгу. Незважаючи на збереження послуги "Роумінг як вдома" у 27 країнах Європи, підвищення тарифів з боку міжнародних партнерів позначиться на ціні сервісів.

Про це мобільний оператор повідомив на своєму офіційному сайті.

Київстар. Фото:  Youtube
Київстар. Фото: Youtube

Нові тарифи для абонентів включають вихідні дзвінки на номери України та країни перебування, вартість яких становить 50 грн/хв. Та сама ціна діятиме і для вхідних дзвінків. Відправка SMS обійдеться в 8 грн за повідомлення, а інтернет коштуватиме 6 грн за кожні 50 КБ.

Зміни також торкнуться тарифікації в рамках "Суперсили Роумінг", пакетів "Ідеальний, Простий та Комфортний роумінг", а також "IoT Роумінг".

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Деякі користувачі не тільки стикаються зі змінами тарифів, але й висловлюють невдоволення з приводу проблем зі зв'язком. Скарги про поганий зв'язок та непрацюючий інтернет переважно надходять із різних районів, викликаючи хвилювання у абонентів.

У відповідь на критику, "Київстар" запевняє, що його фахівці докладають усіх зусиль для покращення ситуації. Питання лише в тому, наскільки швидко та ефективно компанія зможе подолати ці виклики.

Також Знай.ua повідомляв, Київстар поділився важливою інструкцією

Крім того, ми розповідали, якщо немає зв'язку: кілька порад, які можуть врятувати вас

Раніше стало відомо про те, що гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються