Газовики нагадали українцям про важливу процедуру, яку потрібно виконати до 20 січня. Відповідне повідомлення опублікували на facebook-сторінці Криворізької філії "Газмережі".

Побутовим споживачам нагадали, що, крім своєчасної оплати за фактично спожите паливо, дуже важливо не затягувати й з розрахунком за послуги з розподілу. Розрахуватися із газовиками потрібно до 20 числа включно.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Своєчасна оплата допоможе уникнути плутанини у платіжках, накопичення заборгованості, а також надасть можливість постачальнику послуг повною мірою виконувати свої зобов'язання та безперебійно постачати газ до будинків українців.

"Дякуємо всім за своєчасну підтримку енергетичної сфери і нагадуємо про важливість сплати за розподіл газу до 20 числа включно", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Доставка газу, скріншот: YouTube
Доставка газу, скріншот: YouTube

Клієнти "Газмережі" можуть сплатити доставку газу:

  • в особистому кабінеті "Газмережі";
  • за допомогою платіжної системи EasyPay;
  • у будь-якому відділенні банку;
  • через сайти та мобільні додатки банків;
  • через платіжні термінали самообслуговування.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Газмережі" розповіли про витрати на техобслуговування та третю платіжку за газ: важливо знати кожному.

Також наш портал інформував, газовики звернулися до українців з важливим поясненням: це має знати кожен споживач.

Крім того, ми писали, як уникнути газових боргів, якщо не мешкаєте вдома: українцям дали кілька порад.