З 1 лютого 2024 року частина споживачів платитиме за електроенергію за новими тарифами. Кому чекати змін в рахунках, йдеться на офіційному сайті компанії-постачальника YASNO.

Українцям слід готуватися до змін у платіжках за електроенергію, оскільки постачальник YASNO встановлює нові тарифи в лютому.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Зміни торкнуться не всіх клієнтів компанії, а лише малих непобутових споживачів. Для цієї категорії ціни на електроенергію змінюються щомісяця відповідно до постанови НКРЕКП.

Вартість електроенергії для малих непобутових споживачів розраховується з урахуванням:

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще
  • ціни купівлі електроенергії на ринку;
  • тарифу на послуги ОСР;
  • тарифу на послуги оператора системи передачі;
  • тарифу на послуги постачальника універсальної послуги.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Для побутових споживачів електроенергії з 1 лютого нічого не змінюється. Платити за електроенергії доведеться, як і раніше – 2,64 гривні за кіловат. Цей тариф діятиме як мінімум до кінця опалювального сезону. Імовірний перегляд тарифів для населення може статися не раніше, ніж навесні чи влітку 2024 року. Втім, офіційних заяв поки не звучало.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у YASNO попередили споживачів про штрафи: кого каратимуть.

Також наш портал інформував, екстрені, стабілізаційні та аварійні відключення: у Yasno розповіли, чому може зникати світло в наших будинках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ох, ну і заощадила ж я": в "Yasno" українцям розповіли, як працює новий двозонний лічильник світла..