Чи знаєте ви, що ваш мобільний телефон може бути не лише засобом зв'язку, а й особистим гаманцем? Київстар нагадує про зручну послугу — переведення грошей з мобільного на мобільний. Давайте розберемося, як це працює та як скористатися цим функціоналом.

Зі свого мобільного телефону ви можете ділитися залишком коштів серед передплачених абонентів Київстар. Всього кілька кроків, і гроші вже в дорозі.

Київстар.  Фото: Youtube
Київстар. Фото: Youtube

  1. Наберіть запит: Введіть 124сума*номер#, де сума — це бажана сума переказу, а номер – мобільний телефон одержувача.
  2. Підтвердіть переклад: Наберіть *125# і операцію завершено.
  3. Дізнайтесь про баланс: Щоб переконатися, що все гаразд, введіть *111# і перевір баланс.

Після перекладу ви та одержувач отримаєте SMS-повідомлення про те, що операція пройшла успішно. Просто, швидко, зручно!

Для суми менше 20 грн підтвердження не потрібне. Але якщо ви перекладаєте більше, не забудьте підтвердити операцію протягом 5 хвилин.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Скільки можна перекласти?

  • Мінімальна сума – 1 грн.
  • Максимальна сума — 1000 грн. за раз і 15 000 грн. на місяць.
  • Операцію можна здійснити не більше 3 разів на добу з одного номера на той самий мобільний номер.
  • Переконайтеся, що на рахунку залишиться щонайменше 0 грн.

Не забувайте підтверджувати переказ понад 20 грн. протягом п'яти хвилин. Якщо щось пішло не так, просто не надсилайте підтвердження, і переклад скасується автоматично.

Послуга доступна всім користувачам Київстару, які витратили понад 40 грн за період використання. І зверніть увагу, що цю можливість відкрито для незареєстрованих абонентів передплати.

Не обмежуйте себе кордонами — навіть за кордоном можна ділитися засобами з тими, хто з вами та хто теж у подорожі. Користуйтеся зручністю гаманця від Київстар!"