"Центр комунального сервісу" активно нагадує жителям України про прості та зручні способи оплати за житлово-комунальні послуги, які дозволяють уникнути зайвих зусиль та проблем, пов'язаних із чергами у банках або пошуком платіжних пунктів.

Особисті кабінети в онлайн-сервісах вже забезпечують доступ до рахунків за спожиті послуги, надані у грудні 2023 року, повідомляє підприємство у Facebook.

Тут же пропонуються прості та безпечні методи оплати.

Комуналка, скріншот: Youtube
Комуналка, скріншот: Youtube

Для оплати через особистий кабінет необхідно:

  • створити обліковий запис, додавши прізвище, ім'я та електронну адресу;
  • додати об'єкт (квартиру або кілька – для допомоги при сплаті родичам);
  • вибрати зручний спосіб оплати та розрахуватися.

Для оплати через QR-код потрібно:

  • сканувати код (перебуває на паперовому рахунку-повідомленні) та перейти за посиланням;
  • вести номер телефону та електронну адресу;
  • натиснути "Оплатити".

комуналка
комуналка

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Сплатити житлово-комунальні послуги також можна через спеціальні платіжні платформи, мобільні додатки банків чи фінансових установ, а також у банківських касах та терміналах.

Окрім оплати, сервіс Центру комунального сервісу пропонує додаткові зручності. На сайті доступна можливість замовити дублікат паперового рахунку-повідомлення, а також завантажити йогоелектронний варіант для збереження на пристрої.

Це означає, що навіть якщо відмовитись від паперового варіанту, електронна копія завжди буде під рукою.