Проблеми із затопленням у київському метрополітені досягли свого піку, викликавши бурю обурення та критики з боку депутатів міської ради та українців у тому числі. Депутат Лілія Пашинна висловила стурбованість, сказавши, що призначена комісія досі не розпочала своєї роботи, хоча була створена ще минулого року.

Раніше 8 грудня на станції "Гідропарк" відбулася технічна несправність, яка змусила евакуювати пасажирів з поїзда. У той же час на станції "Академмістечко" вода зіпсувала стіни та штукатурку.

Лилия Пашинная / фото: скриншот марафона "Ми - Україна"
Лилия Пашинная / фото: скриншот марафона "Ми - Україна"

Створена Тимчасова контрольна комісія (ВКК) із проблеми затоплень, за словами Пашинної, перебуває у пасивному стані, а заявлені роботи у стадії уповільнення.

"Як на мене, то міська рада лише досить формально відповіла. У мене, як депутатка, немає розуміння, що там відбувається. Навіть журналісти та експерти тричі спускалися, але експерти не можуть одержати документи. Не можуть дати відповідного висновку, тому що їм просто не надається ця інформація,— розповіла депутат Київради.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Депутат висловила сумніви у справі влади, звинувачуючи відповідальних за роботи в тому, що вони просто не хочуть працювати.

Таким чином, брак відкритості та відсутність конкретних дій викликають хвилювання серед мешканців міста.

Нагадаємо, два поїзди метро зіткнулися лоб у лоб - сотні пасажирів "хотіли потрапити додому"

Раніше ми писали про те, що за Київ може не переживати: Кличко став володарем шикарного маєтку в Німеччині

Крім того, Знай.ua повідомляв, пасажирів метро несподівано "викинули" на вулицю просто на середині маршруту: мороз -13 і навколо вода