Українцям можуть відмовити у призначенні житлової субсидії, якщо вони не пройдуть жодної важливої ​​процедури. Про це нагадали на офіційній сторінці АТ "Облтеплокомуненерго" у соціальній мережі facebook.

Українці зобов'язані повідомляти постачальника послуг про зміни у домогосподарстві, наприклад, у кількості зареєстрованих та проживаючих у будинку людей. Якщо своєчасно не актуалізувати дані, можуть виникнути труднощі при зверненні за субсидією.

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

"В ході оформлення державної допомоги на сплату житлово-комунальних послуг, органи соціального захисту звіряють інформацію про власників житла і зареєстрованих в ньому осіб з надавачами послуг. Тож застарілі дані можуть стати на заваді її отриманню", - йдеться у повідомленні.

ЦНАП. Фото: скрін youtube
ЦНАП. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Щоб актуалізувати дані, власнику житла потрібно надати постачальнику послуг:

  • копію Свідоцтва про право власності на нерухоме майно;
  • копію Витягу з Державного реєстру прав на нерухоме майно;
  • довідку із ЦНАП або ЖЕК про склад сім'ї.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тарифи зростають, а субсидія залишається незмінною: чи буде перерахунок виплат цього року.

Також наш портал інформував, подарувати чи передати у спадок: адвокат розповів, як вигідно переоформити майно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, житлова субсидія 2024: як подати заяву, щоб отримати допомогу на оплату комуналки.