Держава та міжнародні організації, такі як ООН та ЮНІСЕФ, активно надають фінансову підтримку населенню, яке намагається подолати труднощі воєнних дій.

Однак за цією допомогою часто стоять певні процедури та умови, яких необхідно дотримуватись для отримання фінансової допомоги.

Організації з надання допомоги знову приступили до збору даних для надання допомоги ВПО. Кошти виділятимуться у різних регіонах, але не всім, оскільки є певні ліміти.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

При схваленні заявки ви отримаєте виплату у розмірі 2200 гривень протягом трьох місяців.

Для подання заявки необхідно звернутись до пункту прийому свого регіону. Інформацію про адреси можна знайти за посиланням. Першочерговість отримання допомоги буде віддана тим, хто постраждав від бойових дій – втратив близьких чи майно.

Виплати. Фото: Youtube
Виплати. Фото: Youtube

У фонді також висловлюють серйозне застереження: представники фонду ніколи не будуть запитувати дані, такі як банківські картки, пін-коди або CVV-коди у особистих повідомленнях. Вони не надають посилання на банківські системи та не мають партнерських відносин із банками.

Будь-яке подібне посилання, навіть якщо воно здається офіційним, може виявитися пасткою шахраїв, які роблять спроби викрадення ваших коштів.

Раніше ми писали про те, що медичні препарати, обстеження та профілактика: українці можуть отримати безкоштовну медичну допомогу

Крім того, Знай.ua повідомляв, пенсіонери можуть досягти підвищення пенсії більш ніж на 50%: що для цього потрібно

Також наш портал інформував, клієнти "Сбербанку" отримають "яблучні" гаджети: всього дві прості умови