В умовах суворої зими, що насувається, українці стикаються з важкими викликами. Однак, крім підтримки з боку держави, благодійні фонди та організації виступають з важливою допомогою для жителів нашої країни.

Один із таких фондів – "Terre des hommes – Україна", який готовий надати підтримку обігрівачами та іншими непродовольчими товарами мешканцям постраждалих від війни територій.

Обігрів житла. Фото: скрін youtube
Обігрів житла. Фото: скрін youtube

Ця допомога охопить мешканців кількох областей, включаючи:

  • Чернігівську,
  • Сумскую,
  • Харківську,
  • Дніпропетровську,
  • Запорізьку,
  • та Миколаївську області.

Зазначається, що цю допомогу зможуть отримати не лише переселенці, а й ті, хто залишився на своїх територіях, не залишаючи після початку військових дій.

Щоб скористатися цією підтримкою, мешканці областей, що потребують, можуть заповнити реєстраційну форму за посиланням, наданим організаторами фонду. Також можна отримати детальну інформацію щодо змісту наборів допомоги, включаючи перелік товарів, що входять до цих наборів.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Обігрівач, фото: Instagram
Обігрівач, фото: Instagram

Це виявляється неоціненною допомогою для багатьох людей у ​​скрутні часи, допомагаючи їм впоратися з холодом та забезпечуючи необхідні засоби для подолання зимових труднощів.

Варто нагадати про нову допомогу для трьох категорій українців: хто і як може отримати

Раніше ми писали про те, що українцям підняли зарплати та прожитковий мінімум: озвучено нові суми

Крім того, Знай.ua повідомляв, додаткова виплата 10 000 гривень: хто отримає допомогу у 2024 році