Незважаючи на затримку фінансової допопомоги від наших міжнародних партнерів, пенсії та зарплати, вчителя і лікарі будуть отримувати без затримок. Також не скасовується запланована у березні індексація пенсійниї виплат.

Про це на засіданні Уряду повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Гроші / фото
Гроші / фото: depositphotos

Він зазначив, що завдяки фінансовій підтримці західних партнерів в нашої країни зараз є можливість здійснювати виплати без затримок.

Він підкреслив, що цьогоріч уряд забезпечить вчасні виплати всіх соціальних нарахувань, адже саме вони зараз в пріорітеті у держави, звичайно після оборони.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Очільник КабМіну повідомив про те, що цього року Україна потребуватиме понад 37 млрд доларів зовнішнього фінансування.

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

"Наразі вже маємо домовленості з одинадцятьма державами про багаторічні програми фінансування. Маємо програму розширеного фінансування з МВФ та підтримку інших міжнародних фінансових організацій. Погодження фінальної версії плану відкриє для України доступ до фінансового ресурсу в 50 млрд євро на 4 роки, з яких 39 млрд євро буде спрямовано на забезпечення макрофінансової стабільності", - пояснив прем'єр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від безкоштовних путівок до ліків: пільги, про які не знали одержувачі допомоги.

Також наш портал інформував, більше 10 тисяч гривень на людину: Естонія допоможе українцям, які постраждали від війни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, додаткова грошова допомога та пільги по-новому: які зміни чекають на українців.