В грудні 2023 року Національне агенство з питань запобігання корупції забезпечило відкритий доступ до декларацій осіб, які задіяні на державній службі.

Мер Києва Віталій Кличко нещодавно став володарем розкішного будинку у Німеччині. Вартість нерухомості складає 227,65 мільйона гривень. Про це вказано в декларації, яку подав чиновник.

Декларація Віталія Кличка. Фото: скрін
Декларація Віталія Кличка. Фото: скрін

Будинок площею 750 квадратних метрів розташований у німецькому місті Гамбург, яке є портовим місцем на півночі країни. Оселя коштує понад 227 мільйонів гривень та дісталась йому від однієї компанії. Це компанія Maximum ILCC, яка належить його брату Віталію Кличку.

Будинок був відданий у вигляді "погашення заборгованості у не грошовому виразі". Окрім того, Володимир Кличко віддав брату заборговані 6,7 мільйона, які були позичені ще в 2020 році. В декларації також було вказано, що мер позичив своєму братові 7,3 мільйона євро, а також 277 тисяч доларів. Передача заборгованості відбулась 20 грудня 2023 року.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Віталій та Наталя Клички. Фото: скриншот Youtube
Віталій та Наталя Клички. Фото: скриншот Youtube

З того самого 20 грудня, дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова стала власницею елітного автомобіля Land Rover Discovery, вартість якого склала понад 911 тисяч гривень.

Нагадаємо інформаційний портал Знай повідомляв, "Хизується фотками із впливовими людьми": директорка київської школи плюнула в обличчя вчителю

Раніше портал Знай інформував, герої України, які літали в оточений Маріуполь "в один кінець", не отримали держнагород

Також наш портал повідомляв, міг фінансувати путінську армію: СБУ оголосила підозру "алкогольному магнату" Черняку