Українці, які постраждали від війни, переселенці, а також малозабезпечені сім'ї можуть розраховувати на корисну весняну допомогу. Про це йдеться на офіційній facebook-сторінці Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Жителі прифронтових та деокупованих територій зможуть безкоштовно отримати насіння овочів для весняної посівної. Також на таку допомогу можуть претендувати малозабезпечені сім'ї, які мають город.

Робота на городі. Фото: Youtube
Робота на городі. Фото: Youtube

"Насіння отримають мешканці деокупованих і прифронтових громад, внутрішні переселенці, а також представники соціально вразливих верств населення (багатодітні сім’ї, малозабезпечені тощо), які мають присадибні ділянки", - йдеться у повідомленні.

Робота на городі, скріншот з відео
Робота на городі, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Домогосподарства, які отримають безкоштовне насіння, буде визначено місцевою владою до 15 січня. Протягом лютого-березня посівний матеріал буде доставлено до сільських та селищних рад для видачі громадянам.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, почався прийом заявок на нову гуманітарну допомогу: кому з українців допоможуть продуктами.

Також наш портал інформував, українців забезпечать медикаментами, їжею та іншими важливими речами: як отримати безкоштовні набори.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу.