Одразу три категорії українців можуть отримати нову гуманітарну допомогу. Яким критеріям необхідно відповідати, йдеться на facebook-сторінці Caritas-Spes Київсько-Житомирської єпархії.

Благодійний фонд відкриває прийом заявок на гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених українців, які мешкають у Черкасах, та мають довідку про взяття на облік у 2023 році.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Які категорії можуть отримати допомогу:

  • люди з інвалідністю I групи;
  • особи, які виховують дитину з інвалідністю віком до 18 років;
  • багатодітні сім'ї, у яких троє та більше дітей до 18 років.

Гуманітарна допомога є одноразовою. Отримати її не зможуть українці, які вже брали участь у будь-якому з проєктів ДБФ Карітас-Спес або ж отримували продукти, а також кошти гігієни від фонду.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Як отримати допомогу

Претендент обов'язково має пройти попередню реєстрацію за посиланням. Після заповнення заявки буде надано зворотний зв'язок від волонтера фонду, який запросить для отримання допомоги.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, почався прийом заявок на нову гуманітарну допомогу: кому з українців допоможуть продуктами.

Також наш портал інформував, волонтери роздають українцям безкоштовний набір важливих продуктів: хто і скільки може взяти.

Крім того, ми писали, українців забезпечать медикаментами, їжею та іншими важливими речами: як отримати безкоштовні набори.