Українці дедалі частіше скаржаться на те, що платіжки за газ приходять із запізненням, тож іноді не вдається вчасно його сплатити.

Але в газопостачальній компанії "Нафтогаз" нагадали, що клієнти можуть самі сформувати рахунок та не чекати доставки від "Укрпошти".

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

Таку інформацію надали у пресслужбі "Нафтогазу", відповівши на закиди клієнтів про те, що платіжки за газ приносять із запізненням. Як правило, "Укрпошта" розсилає рахунки після 20-х чисел кожного місяця.

Клієнтам пропонують скористатися онлайн-сервісами, щоб отримати платіжки вчасно та не чекати листоноші.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Щоб сформувати рахунок в особистому кабінеті, потрібно перейти до розділу "Історія розрахунків" і навпаки бажаного рядка вибрати "Завантажити рахунок".

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У чат-боті теж доступна така функція: розділ "Мій рахунок", далі вказуєте особовий рахунок та вибираєте "Завантажити рахунок", але не забудьте вказати прізвище власника рахунку.

Нафтогаз, скріншот з відео
Нафтогаз, скріншот з відео

Також клієнти можуть роздрукувати паперовий рахунок у терміналах EasyPay. Ось покрокова інструкція:

  1. У рядку пошуку у верхній частині екрана терміналу ввести "Нафтогаз" та вибрати послугу "Нафтогаз (рахунок на оплату)" або вибрати цю послугу в категорії "Комунальні платежі".
  2. Ввести номер особового рахунку та вписати прізвище клієнта – власника особового рахунку.
  3. Після цього система на екрані відобразить деталі цього рахунку.

"Або Ви можете отримати рахунок звернувшись до наших партнерів – ПУМБ, Ощадбанк та Нова Пошта для отримання паперового рахунку", - додали в компанії.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Нагадаємо про переплату за доставку газу: українцям показали, як повернути гроші.

Раніше ми повідомляли, що допоможе заощадити? В "Нафтогазі" підказали як знайти важливі дані.