Комунальники закликають українців погасити борги за воду та каналізацію до кінця січня 2024 року. Відповідне повідомлення з'явилося на facebook-сторінці КП "Ірпіньводоканал".

Українцям, які увійшли до нового 2024 року із боргами за воду та водовідведення, необхідно внести плату до кінця січня. Це стосується як побутових споживачів, так і бізнесу.

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

"Якщо ви не встигли сплатити за послуги в грудні 2023р., то варто завершити розпочате та оплатити за спожиті послуги в січні місяці нового 2024 року. Закликаємо усіх споживачів – приватних мешканців і підприємців, переглянути свої оплати за водопостачання і водовідведення та сплатити за рахунками", - йдеться у повідомленні.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Споживачам, які перебувають у скрутному фінансовому становищі, комунальники радять укласти договір про реструктуризацію. Це дозволить розділити суму боргу на частини та виплачувати її протягом кількох місяців.

Варто нагадати, що низка водоканалів в українських містах з 1 січня підвищила тарифи на воду і каналізацію у зв'язку з тим, що колишні розцінки для них збиткові.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям вивернуть кишені новими тарифами: кому чекати комунальний "сюрприз".

Також наш портал інформував, в Україні зросли тарифи на комуналку, але люди могли цього не помітити: що змінилося за рік.

Крім того, ми писали, боржникам натякнули на відключення важливої ​​комунальної послуги у 2024 році: кому приготуватися.