Мобільний оператор Vodafone надав українцям шанс непогано заощадити на послугах зв'язку. У рамках нової акції можна не сплачувати абонплату до 12 місяців. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

Vodafone регулярно запускає акції, які радують абонентом шанс отримати щедрий подарунок або знижки. На цей раз компанія дарує до 12 місяців безкоштовного зв'язку.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Найбільш вигідною пропозиція буде для українців, які вирішили купити новий гаджет, наприклад смартфон, планшет чи модем. Кожен акційний пристрій дає можливість отримати від 3 до 12 місяців безкоштовного зв'язку в рамках тарифу Vodafone Turbo.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Щомісячний пакет послуг у тарифі:

  • безлімітний 4G-інтернет;
  • 1600 хвилин на всі мережі по Україні;
  • 10 ГБ та 100 хвилин у роумінгу;

Українці можуть скористатися вигідною пропозицією до 29 лютого 2024 року. Купити гаджет можна у будь-якому магазині оператора або на офіційному сайті.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Vodafone за копійки дарує безлімітний доступ до Telegram: хто може отримати.

Також наш портал інформував, "Київстар" вибачився за перебої зв'язку та підготував абонентам подарунок "під ялинку": до кінця січня безкоштовно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, безлімітний зв'язок та інтернет за 1 гривню: "Київстар" шокував абонентів приємною пропозицією.