Внутрішньо переміщені українці можуть отримати відчутну підтримку від благодійного фонду "Depaul Україна". Відповідне повідомлення опубліковано на facebook-сторінці організації.

Благодійний фонд повідомив про програму підтримки ВПО, які втратили будинок або були змушені залишити його через повномасштабну війну. Підтримка надається українцям, які перебувають у місті Одеса.

Допомога переселенцям, скріншот з відео
Допомога переселенцям, скріншот з відео

Яку допомогу можна отримати

Внутрішньо переміщені українці, які проживають в Одесі, можуть отримати допомогу в реєстрації у сімейного лікаря, безкоштовні медичні консультації, а також можливість безкоштовного або пільгового лікування.

Також фонд надає соціальний супровід та допомагає у пошуку роботи або надає підтримку, якщо людина вирішила відкрити свій бізнес. Сім'ї-переселенці з дітьми віком до 18 років можуть отримати безкоштовне тимчасове житло.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Допомога ВПО, скріншот: YouTube
Допомога ВПО, скріншот: YouTube

Як отримати допомогу

Надіслати заявку на отримання допомоги можна через онлайн-форму за цим посиланням. У разі виникнення питань можна звертатися на гарячу лінію фонду за номером 0 800 300 017.

Раніше портал Знай повідомляв, волонтери роздають українцям безкоштовний набір важливих продуктів: хто і скільки може взяти.

Також наш портал інформував, холодильник пустувати не буде: українцям роздадуть безкоштовні набори продуктів, як отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу.