Українцям, які опинилися у скрутному матеріальному становиші під час війни допомагає не лише держава, а й благодійні організації і релігійні організації. Так, деяким українцям церква "Спасіння" допомагає продуктами.

Про це йдеться у їх телеграм-каналі.

Вони повідомляють про те, що зарз відкрито форму реєстрації на отримання продуктової допомоги для ВПО в Полтавській області від церкви.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

З українцями, які потребують допомоги, представники церкви поспілкуються протягом 1 години за чашкою чаю з печивом і після цього роздадуть продуктові набори.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Дорослі отримають харчі, а дітки до 15 років – смаколики.

Подати заявку може кожен член родини, у якого є довідка ВПО, за умови, що людина буде ходити в організацію у зазначений час.

Час проведення зустрічей: в будні дні на 11:00, 14:00 та 18:00. Умови для отримання допомоги:

  • Зустрічі будуть регулярними протягом 2-3 місяців, у випадку вашої відсутності без попередження вас буде видалено зі списку отримання допомоги
  • Пропуск зустрічей 2 рази без поважних причин автоматично скасовує вашу участь
  • Обов’язкова регулярна присутність кожного тижня
  • При запізненні на 15+ хвилин не можлива участь у зустрічі.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Церква знаходиться за адресою: м. Полтава, пр. Миру 24.

Форма для реєстрації – будні 11:00.

Форма для реєстрації – будні 14:00.

Форма для реєстрації в будні 18:00.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям компенсують частину суми при купівлі автомобіля: хто може скористатися шансом.

Також наш портал інформував, кошти зараховуватимуться на картку раз на місяць: частина українців отримає грошову компенсацію.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу.