Після теплої погоди у новорічні свята, в Україну прийде похолодання. Морози та сніг охоплять північну та східну частину нашої країни.
Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.
Вона розповідає про те, що із 2-3-го січня в Україну поступово почне заходити арктичне повітря.

Холод. Фото: Інформатор
Холод. Фото: Інформатор
Холод. Фото: Інформатор

Похолодання найбільше торкнеться північних областей, Полтавщини, східної частини, у нічні години протягом 3-6 січня можливо до -10-15 градусів!
Синоптик попереджає водіїв про те, що на дорогах буде ожеледиця.
Наталая Діденко розповідає, що похолодання найбільше торкнеться північних областей, а також східної частини та Полтавщини, де нічна температура повітря впродовж 3-6 січня може знижуватися до 10-15 градусів морозу.

Мороз і холод, скріншот: YouTube
Мороз і холод, скріншот: YouTube

"Після ледь не +10 градусів це серйозність намірів зими, яка нарешті вирішила хоч якось проявити солідність та стати руки в боки", - пише вона.
Також вона зазначила про те, що у найближчі дні у столиці також випаде сніг.
"Хто скучив за зимовою погодою, захоче вигуляти немодну відсталу натуральну шубу чи пожбурляти сніжки та й взагалі згадати, як виглядає зима, розраховуйте і на морозець, і на сніг 4-5 січня", - зазначає Діденко.

Раніше портал Знай повідомляв, справжня зима з тріскучими морозами та завірюхами: синоптики розповіли, якою буде погода в січні.

Також наш портал інформував, новий 2024 рік: у чому сенс свята і як воно виникло в Україні, секрети про які ви не знали.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Крім того, ми писали, на Сонці зафіксували найпотужніший спалах за 6 років: магнітна буря може серйозно "підірвати" здоров'я.