Немало питань в українців виникає не лише з оплатою, а й з якістю комунальних послуг. Тому, потрібно знати до кого звернутися з цією проблемою.

Одними з найчастіших проблем, які трапляються це відключення електроенергії та рівень напруги в мережі. Якщо з першою все зрозуміло, то з другою трохи складніше. До компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі звернулася жінка, з проханням пояснити, куди та на ім'я кого їй потрібно надіслати заяву про неналежний рівень напруги в помешканні.

Скачки напруги. Фото скріншот з Youtube
Скачки напруги. Фото скріншот з Youtube

Проблема виникла не лише в неї, а й інших мешканців будинку, тому вони вирішили подати колективну скаргу.

"Доброго дня. Хочемо подати колективне звернення/скаргу на якість напруги. Підкажіть будь ласка хто керівник департаменту з обслуговування клієнтів ПрАТ "ДТЕК Київські Регіональні Електромережі мережі зараз?на кого писати звернення?" запитала жінка

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

В компанії наголосили, що офіційне звернення можна надіслати електронною поштою. Для клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі - kanckrem@dtek.com. При цьому адресатом потрібно вказувати повну назву компанії - ПРАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі".

Таким чином, звернення про неякісну напругу можна подати онлайн, вказавши адресатом саму компанію.

Звернення до ДТЕК. Фото: скрін
Звернення до ДТЕК. Фото: скрін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, від нових платіжок засіпається око: частині споживачів доведеться платити більше

Раніше портал Знай інформував, кому з українців потрібно у 30-денний термін з'явитися до ПФУ

Також наш портал повідомляв, українці ще можуть отримати "зимову" субсидію: але є один маленький нюанс