Затримка фінансової допомоги від міжнародних партнерів для України, ставить під питання можливість нашої держави забепечити громадян соціальними виплатами.

Втім Голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заспокоїв громадян, та зазначив про те, що усі соціальні виплати у перші місяці наступного року виконають вчасно та у повному обсязі.

Гроші / фото
Гроші / фото: depositphotos

Про це він розповів у своєму Telegram-каналі.

Він зазначив про те, що все що стосується фінансування соціальних видатків у найближчі місяці, навіть попри "надскладну ситуацію на фінансовому фронті", зараз немає ніякої катастрофи, і виплати будуть здійснюватись так само, як і на початку війни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Гроші / фото
Гроші / фото: Pixabay

"Дуже багато запитань у звʼязку з останніми заявами деяких високопосадовців щодо соціальних виплат у січні-лютому. Відповім всім одразу. Жодної катастрофи немає. Все буде виплачено вчасно і в повному обсязі. Так, як це і відбувалося з початку війни. Попри війну і, так, дійсно надскладну ситуацію на фінансовому фронті", - заявив Гетманцев.

Нагадаємо портал Знай інформував, українцям заплатять за повернення додому: хто та скільки може отримати

Раніше на порталі Знай повідомлялося, доплата пенсіонеру за дітей: чи зарахують декретну відпустку до стажу

Також, наш портал інформував, кому з українців потрібно у 30-денний термін з'явитися до ПФУ