В українців є час до 3 січня 2024 року, щоб встигнути пройти важливу процедуру. Про це нагадали на офіційній facebook-сторінці АТ "Полтаваобленерго".

Споживачам електроенергії нагадали, що з 30 числа стартує період передачі показників лічильників. Процедуру потрібно обов'язково встигнути пройти до 3 січня.

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

"30 грудня розпочинається період передачі показів електролічильника за грудень, який триватиме до 3-го січня наступного року", - йдеться у повідомленні.

Українці, які у зв'язку зі святами забудуть чи не встигнуть подати актуальні показники електролічильників, ризикують зіткнутися з проблемами. Мова про неправильні нарахування у платіжках.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

Якщо дані передаються несвоєчасно, то оператор залишає за собою право розрахувати суму до оплати середнього споживання. Отже, рахунок може бути більшим.

Споживачам нагадують, що передача показників не триватиме багато часу. Це можна зробити як онлайн – через особистий кабінет чи сайт, так і в телефонному режимі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не треба хапатися за голову: що робити при поломці електричного лічильника.

Також наш портал інформував, важливе правило щодо електролічильників: в обленерго попередили кожного споживача.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платежі більше не будуть причиною ваших сліз: у YASNO запропонували рішення, як платити менше.