Для приготування зимового барбекю потрібно як мінімум купити м'ясо та маринад або вже готовий шашлик. Скільки коштуватимуть продукти, показує моніторинг порталу "Мінфін".

Зима не привід відмовляти собі в таких радощах, як шашлик, особливо якщо є можливість приготувати його прямо у дворі, не виїжджаючи на природу. Щоб скупитися мінімум - маринад і м'ясо, доведеться не слабо витратитися.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на м'ясо

Свинина ошийок у середньому обійдеться в 244,88 гривні за кілограм, трохи доступніші ребра - 190,45 гривні за кілограм. Готовий шашлик зі свинини можна взяти в середньому за 210,08 гривні за кіло. При цьому ціни в супермаркетах відчутно відрізняються - від 179,00 до 250,59 гривні за кілограм.

Ціни на свинину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на свинину. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Любителям яловичини також доведеться витратитись. Ребра в середньому обійдуться в 157,95 гривні за кіло, а гуляш - 254,82 гривні за кіло.

Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін

Соуси та маринад

Маринад "Верес" до шашлику пропонується в середньому по 28,47 гривні за 140 грамів. Якщо захочеться ще взяти кетчуп до шашлику, доведеться додатково викласти 29,30 гривні.

Ціни на маринад. Фото: скрін Мінфін
Ціни на маринад. Фото: скрін Мінфін

Ціни на кетчуп. Фото: скрін Мінфін
Ціни на кетчуп. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні перед Новим роком супермаркети показали ціни на картоплю, цибулю, моркву та огірки.

Також наш портал Знай повідомляв, готуйтеся вивертати кишені: в Україні прогнозують подорожчання стратегічно важливого продукту.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, улюблені фрукти стають розкішшю: скільки доведеться віддати за банани, апельсини та ківі.