Київ, що потерпає від ракетного удару, зазнає серйозних наслідків у різних районах міста. В Подільському районі сталася пожежа на складі площею близько 3000 м². Кількість поранених уточнюється, триває пошук потерпілих.

Про це повідомляє телеграм-канала КМВА.

У Святошинському районі виникла пожежа у незаселеному багатоповерховому будинку і на парковці, де загорілися три автомобілі. Обидві пожежі успішно ліквідовано, виявлено одного потерпілого.

Шевченківський район також постраждав: тут відбулося пошкодження житлового будинку, пожежа на території гаражів та на складських приміщеннях і нежитловій забудові. За попередніми даними, є шість постраждалих.

В Дарницькому районі зафіксовано пошкодження житлового будинку, але, на щастя, без загоряння та потерпілих.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Повітряна тривога в столиці продовжується. Мешканців закликають не ігнорувати небезпеку та залишатися в укриттях.

Також мер столиці Віталій Кличко повідомляє, що орієнтовно троє людей можуть перебувати під завалами пошкодженого уламками ракети складського приміщення в Шевченківському районі. Трьох людей дістали. Пошуково-рятувальна операція триває.