З 1 січня українці почнуть отримувати нові платіжки за розподіл газу. Про це повідомляється на сторінці "ГазПравда" у соціальній мережі facebook.

Філії нацкомпанії "Газмережі" запрацюють у Закарпатській та Рівненській областях з 1 січня. У зв'язку з цим, близько 550 тисяч українських сімей почнуть отримувати нові платіжки за доставку блакитного палива.

Платіжка. Фото: скрін youtube
Платіжка. Фото: скрін youtube

Наголошуються, що тарифи на розподіл газу залишаться без змін, проте вносити оплату за послуги доведеться за іншими реквізитами, які будуть вказані в новому рахунку.

"Після зміни оператора особові рахунки та тарифи на розподіл газу не зміняться. А от реквізити для оплати будуть нові. Очікуйте нову платіжку за розподіл газу вже від "ГАЗМЕРЕЖІ" – із зразком заяви на приєднання", - поінформували споживачів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Платіжка. Фото: скрін youtube
Платіжка. Фото: скрін youtube

У разі виникнення питань щодо розподілу газу, споживачі можуть звернутися за телефонами "гарячої лінії" компанії "Нафтогаз":

  • 066-300-2-888;
  • 098-300-2-888;
  • 093-300-2-888.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Газмережі" попередили українців, які використовують газові плити та духовки: має пам'ятати кожен.

Також наш портал інформував, звідки беруться борги в українців, які справно платять за блакитне паливо: газовики пояснили.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платити за зайві нарахування не доведеться: газовики підказали кілька простих правил.