В період новорічних свят, у Київській області посилюють контрдиверсійні та безпекові заходи. З 28 грудня 2023 року по 6 січня 2024 року в області збільшать кількість блокпостів та правоохоронці будуть ретельніше перевіряти місця скупчення людей.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

Блокпост в Україні, фото з відкритих джерел
Блокпост в Україні, фото з відкритих джерел

У повідомленні йдеться про те, що рішення щодо посилення контрдиверсійних та безпекових заходів було ухвалено на раді оборони Київщини.

Киян попереджають про те, що в області збільшать кількість блокпостів.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Співробітники СБУ, Нацполіції, Нацгвардії та 114 окремої бригади тероборони будуть перевіряти місця скупчення людей: торгові центри, супермаркети, вокзали, медичні заклади тощо.

Блокпост, скриншот: YouTube
Блокпост, скриншот: YouTube

Щоб не виникало зайвих питань, киянам та мешканцям столиці нагадали про те, щоб у період 28 грудня 2023 року по 6 січня 2024 року, обов'язково носили із собою документи, які посвідчують особу.

"Така робота також сприятиме розшуковим заходам. За даними поліції, через здійснення кримінальних та адміністративних правопорушень в розшуку перебувають понад 11 тис. осіб", - йдеться у повідомленні.

Українців просять із розумінням поставитися до безпекових заходів та можливої зупинки транспорту на блокпостах, а також просять повідомляти правоохоронів про випадки фото та відеофіксації об’єктів оборонної чи критичної інфраструктури.

Нагадаємо, в Україні можуть повернути нульове розмитнення: це торкнеться не всіх

Як повідомляв "Знай.uа", таксисти набивають кишені: у Києві після закриття метро різко злетіли ціни

Знай.ua писав, закриття метро в Києві: як зміниться дорожній рух, заява міністра