У "Нафтогазі" дали вичерпну відповідь на питання, яке хвилює багатьох споживачів блакитного палива. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці газопостачальної компанії в соціальній мережі Facebook.

В Україні триває процес перейменування вулиць через декомунізацію. В "Нафтогазі" зазначили, що багато споживачів цікавляться, що робити, якщо змінюється назва вулиці за їх адресою, щоб і платіжки продовжували приходити та інших проблем не виникало.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Споживачам пояснили, що надсилати будь-які запити постачальнику газу не потрібно. Інформування про такі зміни проводять відповідні служби.

"Про зміну назв вулиць нас повідомляють відповідні служби. В реєстрах фахівці компанії оновлюють інформацію, а у картці споживача "співіснують" старі та нові назви", - пояснили в компанії.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що для клієнтів "Нафтогазу" діє єдиний тариф на блакитне паливо – 7,96 гривні за куб. До кінця опалювального сезону ціна не змінюватиметься.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від платіжок захочеться плакати: як може змінитися вартість кубометра газу.

Також наш портал інформував, купувати не обов'язково: українцям розповіли, як економити на світі, не встановлюючи новий лічильник.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як залишитися з грошима і без зайвих цифр у платіжках: газовики пояснили, що потрібно зробити.