Українці, які опинилися у складному матеріальному становищі можуть безкоштовно отримати набори продуктів. Таку допомогу родинам надає Благодійний фонд "О.К. Права людини. Україна".

Про це повідомляє to4ka.fun.

Гуманітарка. Фото: Youtube
Гуманітарка. Фото: Youtube

Так, Громадська Організація хоче підтримати людей в такий непростий час, тому запрошує заповнити форму для отримання допомоги.

Реєстрація відкрита на отримання продуктового набору на сім’ю.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Продуктовий набір видається один раз на місяць, тобто якщо ви вже отримували набір протягом місяця від організації, то просять повторно не реєструватися.

Гуманітарна допомога / фото: відкриті джерела
Гуманітарна допомога / фото: відкриті джерела

Допомога надається для внутрішньо переміщених осіб, що зареєстровані у місті Хмельницький.

Попередня реєстрація за формою – обовʼязкова. Її можна заповнити за посиланням.

Роздача відбудеться в середу 27.12.2023 з 11:00 до 13:00 за такою локацією міста Хмельницький: вул. Січових Стрільців 6 (URBAN STREET).

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям компенсують частину суми при купівлі автомобіля: хто може скористатися шансом.

Також наш портал інформував, кошти зараховуватимуться на картку раз на місяць: частина українців отримає грошову компенсацію.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, подати заявку до 28 грудня: українцям пропонують фінансову допомогу на зимовий період.