Перед новорічними святами у Києві будуть проходити безпекові навчання Нацполіції, патрульної поліції та інших структурних підрозділів. З 25 по 28 грудня і місті розгорнуть тимчасові блокпости на яких будуть посилено перевіряти транспорт та документи киян.

Про це повідомили у КМВА.

Блокпост в Україні, фото з відкритих джерел
Блокпост в Україні, фото з відкритих джерел

"Угрупування сил і засобів оборони міста Києва у взаємодії з Київською міською військовою адміністрацією, патрульною і національною поліцією та іншими структурними підрозділами проводитимуть навчання в різних районах столиці з 25-го по 28-ме грудня!" - йдеться в повідомленні.

Такі навчання передбачають розгортання тимчасових блокпостів, встановлення обмежувальних знаків та елементів інженерних загороджень.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Під час безпекових навчань будуть проходити перевірки транспорту, документів, елементів захисту блокпосту, певні демонстраційні, пошукові та контрдиверсійні заходи.

Блокпост, скріншот: Facebook
Блокпост, скріншот: Facebook

Таке навчання має на меті удосконалення системи управління, організації, ефективної взаємодії для забезпечення громадської безпеки (у випадку загострення ситуації) та певні заходи щодо захисту цивільного населення.

Зазначається, що загрози для столиці і її мешканців досі існують, тому такі тренування потрібно проводити системно, для того щоб забезечити належний захист киян від потенційних загроз.

Нагадаємо, в Україні можуть повернути нульове розмитнення: це торкнеться не всіх

Як повідомляв "Знай.uа", таксисти набивають кишені: у Києві після закриття метро різко злетіли ціни

Знай.ua писав, закриття метро в Києві: як зміниться дорожній рух, заява міністра