Пенсійний калькулятор — це електронний інструмент, який дозволяє кожній людині заздалегідь оцінити свою майбутню пенсію та визначити вік виходу на заслужений відпочинок.

Сервіс надає можливість самостійного розрахунку через Особистий кабінет на веб-порталі, повідомляє Пенсійний фонд.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Перед початком використання важливо перевірити актуальність введеної інформації: дату народження, стать, та за необхідності внести правильні дані. Детальний алгоритм дій представлений за посиланням.

Користувачеві надається вибір алгоритму для розрахунку пенсії - за введеними даними або з урахуванням майбутнього трудового стажу, який буде накопичений на дату настання пенсійного віку.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Можливість коригування інформації про трудову діяльність дозволяє додавати та редагувати періоди роботи, вказуючи заробітну плату. Розрахунок пенсії виконується відразу після натискання кнопки "Зберегти та розрахувати".

Результати надають орієнтовний розмір пенсії за введеними даними чи з урахуванням майбутнього стажу на момент виходу пенсію. Детальний протокол розрахунку та всі результати персонального розрахунку доступні в особистому кабінеті на порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Використання сервісу не обмежується у кількості змін або уточнень даних для проведення розрахунку.