Напередодні зимових свят українці можуть зареєструватися на отримання фінансової допомоги у розмірі майже 11 тисяч гривень. Виплата надається благодійним фондом "Деполь Україна" у Києві.

Українці продовжують отримувати як гуманітарну, так і фінансову допомогу різних організацій. Цього разу подати заявку на виплати можуть внутрішньо переміщені особи, які переїхали до столиці та Київщини.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Фінансова допомога надається на три місяці – по 3600 гривень щомісяця. Усього за весь період розмір допомоги становитиме 10 800 гривень.

Критерії отримання допомоги:

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще
  • внутрішньо переміщені особи;
  • сім'ї з дітьми віком до 18 років (термін довідки ВПО до 90 днів);
  • переселенці без дітей (термін довідки ВПО до 30 днів).

Важливою умовою є те, щоб претендент на виплати не отримував допомоги від інших фондів упродовж останніх трьох місяців.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Як отримати допомогу

Залишити попередню заявку на отримання фінансової підтримки можна за цим посиланням. Претенденту на допомогу необхідно заповнити всі поля та обов'язково вказувати коректні дані. В іншому випадку в допомозі буде відмовлено.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям компенсують частину суми при купівлі автомобіля: хто може скористатися шансом.

Також наш портал інформував, кошти зараховуватимуться на картку раз на місяць: частина українців отримає грошову компенсацію.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, подати заявку до 28 грудня: українцям пропонують фінансову допомогу на зимовий період.