Українців, які заборгували за послуги з розподілу блакитного палива, наполегливо просять провести оплату. Відповідне повідомлення з'явилося на facebook-сторінці Хмельницької філії "Газмережі".

Газовики нагадали споживачам, що плата за доставку газу є обов'язковою, навіть для тих, хто тимчасово не проживає в будинку та не споживає блакитне паливо. Усіх, хто має заборгованість, закликають її оперативно погасити.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

"Переконливе прохання - сплатити за доставку газу та ліквідувати борги", - звернулися до споживачів.

Фахівці зазначили, що в мережі можна натрапити на інформацію, що платіж за розподіл газу є необов'язковим, проте це не відповідає дійсності.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

"Ворожі заклики не платити за розподіл - шахрайська схема та ворожі методи ведення психологічної та інформаційної війни, які покликані розхитувати ситуацію в Україні, зокрема, в енергетичній сфері", - попередили газовики.

При оплаті доставки газу необхідно обов'язково вказувати не лише реквізити, а й особовий рахунок споживача, ПІБ, а також адресу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, звідки беруться борги в українців, які справно платять за блакитне паливо: газовики пояснили.

Також наш портал інформував, готуйте гаманці вже зараз: газовики пояснили, скільки доведеться платити 2024 року.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, тепловики звернулися до українців через лічильники на тепло та гарячу воду: це має зробити кожен.