Мобільний оператор "Київстар" попередив абонентів про нову витівку аферистів. Як не потрапити в капкан зловмисників, розповіли на офіційній facebook-сторінці компанії.

У мережі почали все частіше з'являтись повідомлення, що "Київстар" виплатить грошову компенсацію у розмірі 50, 100 чи 500 гривень через нещодавні технічні збої. Фахівці компанії наголошують, що розсилання подібної інформації - витівки шахраїв.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

"За останній тиждень кількість шахраїв в соцмережах значно зросла. Зловмисники хочуть отримати ваші персональні дані та гроші, спекулюючи на ситуації з хакерською атакою", - йдеться у повідомленні.

Мобільний оператор попередив, що подібні повідомлення необхідно ігнорувати, у жодному разі не переходити за посиланнями, а також не вводити особисті дані.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Варто зазначити, що "Київстар" справді надасть абонентам компенсацію за тимчасову відсутність зв'язку. Компанія вже заявила, що скасує наступну плату за тариф.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, після хакерської атаки Київстар відкриває доступ до своїх послуг: чим можна скористатися безкоштовно.

Також наш портал інформував, дорога техніка та щедрі подарунки раз на 6 днів: "Київстар" порадує українців до зимових свят.

Крім того, ми писали, безлімітний зв'язок та інтернет за 1 гривню: "Київстар" шокував абонентів приємною пропозицією.