Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важлива інформація від компанії "Нафтогаз". Справа в тому, що деякі споживачі побутового газу досі не можуть розібратися, як дізнатися свій "особовий рахунок".
Про це стало відомо завдяки відповіді компанії "Нафтогаз" на запитання одного із клієнтів у мережі Facebook.
Один із клієнтів поставив питання такого плану: "Який у мене лицьовий рахунок?".

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Представники компанії "Нафтогаз" надали відповідь, і заявили, що для того, щоб дізнатися особовий рахунок, потрібно знайти додаткову інформацію.

"Для того щоб ми могли дізнатися Ваш номер особового рахунку в нашій компанії, напишіть, будь ласка, Ваш ЕІС-код. EIC-код – це "персональний газовий номер" об'єкта, тобто будинки, квартири тощо, куди здійснюється газопостачання. EIC-код містить 16 символів (літери та цифри)", - повідомили в "Нафтогазі".

Дані про ЕІС-код можна знайти:
- в особистому кабінеті оператора ГРМ клієнта (тобто облгазу) - у розділі про особисті дані;
- У рахунку за розподіл газу.
Також перевірити самостійно присвоєний особовий рахунок за ЕІС-кодом можна у чат-ботах GASUA у Viber та Telegram (посилання на сторінці: https://gas.ua/uk/home /contacts).

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Для цього в головному меню виберіть пункт "Дізнатися № особового рахунку" і виконуйте підказки чат-бота, або на нашому офіційному сайті https://gas.ua/uk/home/find-account.