Деякі українці можуть отримати одноразову фінансову допомогу у розмірі від 20 тисяч гривень та вище, залежно від обставин. Про це повідомив голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко на своїй сторінці у соціальній мережі facebook.

Матеріальна допомога надається жителям Херсонської громади, які постраждали від повномасштабного російського вторгнення. Виплата є одноразовою та може становити від 20 до 50 тисяч гривень.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Хто і яку суму може отримати:

  • цивільні особи, які отримали травми через бойові дії – виплата у розмірі 20 тисяч гривень;
  • батьки чи законні представники дитини, яка отримала травми чи поранення - допомога у розмірі 30 тисяч гривень;
  • також передбачено допомогу у розмірі 50 тисяч гривень на організацію заходів, пов'язаних із похованням жителів Херсонщини, які загинули через російську агресію.

Фіндопомога. Фото: скрін youtube
Фіндопомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Як отримати допомогу

Уточнити питання щодо оформлення грошової виплати, у тому числі необхідний перелік документів, можна за телефонами "гарячої лінії": 0989581783, 0500404424, 0989581790.

Грошова допомога. Фото: скрін facebook
Грошова допомога. Фото: скрін facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців забезпечать медикаментами, їжею та іншими важливими речами: як отримати безкоштовні набори.

Також наш портал інформував, памперси, ліки та цукерки: українським мамам пропонують безкоштовну допомогу, як отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу.