З настанням нового року Україна готується до низки значних змін щодо зарплат і компенсацій для різних категорій працівників.

З 1 січня очікується не лише збільшення мінімальної заробітної плати, а й гарантоване підвищення доходів для членів Армії відновлення, яка активно функціонує у різних галузях країни.

Про це повідомила Державна служба зайнятості.

Одним із важливих аспектів є збільшення мінімальної заробітної плати, яка буде підвищена до 7100 гривень. Ця зміна торкнеться багатьох працівників, у тому числі й членів Армії відновлення, діяльність яких охоплює безліч регіонів країни.

Підвищення зарплати
Підвищення зарплати

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Наразі заробіток членів Армії відновлення при повній зайнятості може становити від однієї до півтори мінімальних зарплат, варіюючи від 6700 до 10050 гривень. Зі збільшенням мінімальної заробітної плати до 7100 гривень їх заробіток також збільшиться до діапазону від 7100 до 10 650 гривень.

Окрім того, з 1 січня збільшиться компенсація роботодавцям за облаштування робочих місць для інвалідів. Облаштування місця для інваліда І групи відшкодовуватиметься у розмірі 106,5 тисячі гривень, тоді як за облаштування місця для інваліда ІІ групи передбачено відшкодування у розмірі 71 тисячі гривень.

Ці зміни є важливим кроком у бік підвищення доходів для певних категорій громадян, що у свою чергу може сприяти поліпшенню їхнього соціального стану та благополуччя.

Крім того, ми повідомляли, зробіть це до 29 грудня: Податкова служба звернулася до українців із терміновою заявою

Перш за наш портал дізнався про те, що в Україні пройде відразу три перерахунки пенсій: дати, категорії - старт з 1 січня

Вам буде цікаво почитати, понад 7 тис гривень на місяць: українцям серйозно підняли виплати