На порозі нового року «Криворіжтепломережа» анонсує зміни, які можуть торкнутися тарифів на теплову енергію. У спробі обґрунтувати економічну доцільність та забезпечити більш ефективне функціонування компанія готується внести регулювання з початку 2024 року.

Так, повідомляється, що нові тарифи торкнуться виробництва, транспортування та постачання тепла, а також сервіс з його постачання. Подробиці на сайті Криворізької міської ради.

Опалення, скріншот: YouTube
Опалення, скріншот: YouTube

Зауваження та пропозиції щодо цього питання приймаються з 13 по 24 грудня 2023 року. Подробиці про те, як висловити свою думку та внести пропозиції, наведено на сайті.

Представники підприємства стверджують, що нові тарифи економічно обґрунтовані та допоможуть компанії оплачувати енергоресурси, проводити ремонти та модернізації для зниження споживання природного газу, електроенергії та води, а також зменшення втрат теплової енергії.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Яким є зростання тарифів для різних категорій споживачів?

Нові тарифи варіюватимуться від 1,53% до 2,22% залежно від категорії та прив'язки до Центрального теплового пункту.

Платіжки, тарифи - фото 24 канал
Платіжки, тарифи - фото 24 канал

Таким чином, зростання тарифів для потреб населення становить 2,22% із Центрального теплового пункту (далі ЦТП) та 2,10% без ЦТП, для бюджетних установ 1,64% із ЦТП та 1,53% без ЦТП, для релігійних організацій. 50% без ЦТП; для потреб інших споживачів 1,82% із ЦТП 1,70% без ЦТП.

Зміни впливають на зміну прожиткового мінімуму для працездатних осіб, який буде активний з 1 січня 2024 року.

А ми нагадуємо,тарифи на комуналку підскочили на 13%: які послуги подорожчали

Також наш інформаційний портал повідомляв, у теплому будинку і не з порожнім гаманцем: українцям підказали як не переплачувати за газ