Споживачам необхідно в терміновому порядку провести перевірку лічильників, щоб уникнути некоректних нарахувань у платіжках. Про це повідомляється на facebook-сторінці АТ "Облтеплокомуненерго", що надає послуги мешканцям Чернігівщини.

У разі завершення міжповірочного інтервалу, який становить 4 роки, споживачам слід повірити лічильники тепла та гарячої води. З процедурою краще не затягувати, оскільки є ризик отримати платіжки з "сюрпризами".

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

"Щоб уникнути неприємних сюрпризів та нарахувань за даними загальнобудинкового лічильника чи відповідно до норм споживання, терміново подбайте про повірку власних приладів обліку", - попередили комунальники.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Перевірка лічильників є обов'язковою для всіх споживачів, які проживають на території України, яка не перебуває у тимчасовій окупації та де не ведуться бойові дії.

"Якщо міжповірочний інтервал ваших приладів обліку вже сплив, то в квитанції Ви побачите заклик терміново повірити лічильник. Тож додаткових попереджень чекати не варто", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, тепловики звернулися до українців через лічильники на тепло та гарячу воду: це має зробити кожен.

Також наш портал інформував, українцям піднімуть тариф на воду майже на третину: кому доведеться віддавати останні копійки.

Крім того, ми писали, українці можуть віддавати за опалення на 25% менше: як досягти "знижки".