У столиці України вже закрили кілька станцій метро через технічні несправності та потенційні аварійні наслідки, через що жителям довелося несолодко. Постійні пробки, зміна маршрутів, що курсують містом, підвищені тарифи на таксі — стало відомо, що це тільки початок.

19 грудня у мережі почала поширюватися інформація, що деякі станції червоної гілки метро можуть закрити.

Так, Голова постійної комісії Київради Андрій Вітренко під час телемарафону зазначив, що проблеми з мостом метро, ​​які з'єднує два береги Києва, були відомі вже давно, але роботи з його ремонту чи заміни розпочалися лише нещодавно, коли було виділено кошти на проектування та підготовчі роботи.

Київське метро / фото: відкриті джерела
Київське метро / фото: відкриті джерела

"Відомо було, що він у такому "втомленому" стані. Але лише цього року було забюджетовано його капітальний ремонт чи взагалі будь-які ремонтні роботи, які з цим пов'язані, — розповів Вітренко.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

На додаток повідомляли, що експертиза може призвести до закриття мосту, що створить серйозні труднощі для міста з огляду на стратегічне значення мостів для пересування та ресурсного забезпечення в умовах воєнних дій.

Українці, метро Арсенальна, фото Знай.ua
Українці, метро Арсенальна, фото Знай.ua

Однак, КМДА у своєму Telegram-каналі спростували ці чутки, заявивши, що посилення опор мосту справді вже заплановано, проте на роботу червоної гілки метро це не вплине.

Нагадаємо, у Києві можуть закрити ще 2 станції метро: з чим це пов'язано

Раніше ми писали про те, що киян компенсують проїзд на метро: кого стосуватиметься

Як повідомляв Знай.ua, 2-мільярдний борг "Київміськбуду" сплатять з кишень киян