До святкування Різдва за новим стилем залишилось меньше тижня, а отже саме час обирати святкову ялинку. Цього року за хвойну красуню доведеться віддати немало кровно зароблених.

Портал "Про Гроші" розповів скільки цьогоріч коштує на ярмарках Києва головний атрибут святкування Нового року.

новорічна ялинка
новорічна ялинка

До прикладу за ялинки висотою більше метра, вам доведеться викласти від 2 300 до 2 700 гривень.

Сосна обійдетьс значно дешевше. Так, за дерево висотою 1,7 метра обійдеться вам у 500-600 гривень.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Ялинкові прикраси. Фото: скрін youtube
Ялинкові прикраси. Фото: скрін youtube

Для тих, хто не бажає купувати ціле дерево, або не має вдома достатньо місця, є варіант різдвяної красуні, зібраної із гілочок. Такий міні-варіант вам обідеться у середньому за 350 гривень.

Перед новорічними святами у Києві діють 150 ярмарків із продажу натуральних хвойних дерев та новорічних прикрас, які будуть працювати до 31 грудня.

Саме офіційні точки продажу в різних районах Києва дозволяють придбати легально зрубані ялинки, вирощені лісничими господарствами на спеціальних плантаціях.

ялинкові базари
ялинкові базари

Придбати ялинку на стихійних ринках можна трохи вигідніше, однак ніхто не буде нести відповідальність за шкоду, яку вона може нанести вашому організму.

Ціна ж за штучну красуню відрізняються залежно від розмірів та матеріалів та коливається від 450 грн до кількох десятків тисяч за литу штучну ялинку.

Нагадаємо, що цей колір категорично не можна одягати на Новий Рік 2024: як заслужити прихильність Зеленого Дракона за святковим столом.

Раніше ми повідомляли, що потрібно зробити всім українцям до Нового року, 2024 інакше не почнете добре