У найближчий час в столиці вирішать питання щодо одноразової оплати проїзду на маршруті від "Теремків" до центру міста після закриття на ремонт декількох станцій "синьої" гілки метро.

Про це повідомив директор департаменту транспорту КМДА Руслан Кандибор під час телемарафону.

Метро, ​​українці, кадр з відео
Метро, ​​українці, кадр з відео

Він зазначив про те, що запуск "човникового" руху між "Деміївською" та "Теремками" помітно спростив життя багатьом киянам.

Кандибор зазначив, що протягом одного дня більше 4 тисяч жителів столиці скористалися "новим" маршрутом.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Зараз мешканці Києва, які добираються із "Теремків" до центру змущені оплачувати потрійну вартість проїзду, однак у найближчий час столична влада пообіцяла вирішити це питання.

Метро "Лібідська", фото: Facebook
Метро "Лібідська", фото: Facebook

Чиновник зазначив, що вже був винесений на сесію Київради проект рішення, згідно якого, оплата проїзду буде здійснюватися лише за одну поїздку через транспортну карту киянина.

Тобто, якщо пасажир скористається метро і на "Либідській" пересяде на наземний транспорт — до ВДНГ чи "Теремків", проїзд потрібно буде все одно оплачувати після введення змін.

Метрополітен, фото: znaj.ua
Метрополітен, фото: znaj.ua

Втім, кошти за прїзд повернуться на карту киянина наприкінці дня. Це також буде працювати і у зворотному напрямі.

"Тобто людина не повинна платити ні двічі, ні тричі, а лише один раз на маршруті цієї гілки метрополітену", — підкреслив Кандибор.