Антимонопольний комітет запропонував Кабінету Міністрів змінити правила для того, щоб не лише державні банки, а й інші банки могли надавати послуги на кшталт пенсій, допомог та субсидій.

Вони хочуть, щоб було більше вибору для людей та бізнесу, щоб кожен міг вибрати банк, який більше підходить за умовами обслуговування.

АМКУ прагне створити більш справедливі умови для банків, не включених до переліку системно важливих, дозволяючи їм конкурувати на рівних умовах із державними та ключовими фінансовими установами.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

Він вказує на формування монополії державних банків, що може обмежувати права клієнтів при виборі банківських послуг за найбільш вигідними для них умовами. Тому пропозиція спрямована на забезпечення різноманітності та прозорості в банківських послугах, включаючи виплати пенсій, допомог, грантів та пільг.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Комітет стверджує, що монополія держбанків обмежує вибір громадян та бізнесу, обмежуючи доступ до послуг під прийнятними умовами. Заплановані зміни сприяють розвитку конкуренції та забезпечать широкий вибір послуг для населення та підприємців.

Також портал Знай.ua писав, що українці хапаються за голову – як змінилися суми у платіжках за комуналку

Раніше ми писали про те, що Україна виконала домашнє завдання перед самітом Євроради, – нардеп Пушкаренко

Як повідомляв Знай.ua, карають за те, чого ти ще не встиг зробити: адвокат розповів про нові схеми військкоматів