Українців закликали зробити важливий вибір, як отримувати платіжки за спожиту електроенергію. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці компанії YASNO в соціальній мережі Facebook.

Споживачам нагадали, що вони можуть зробити вибір між електронними або паперовими платіжками за електроенергію. Обидва рахунки мають однакову цінність, але електронний має низку переваг.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

"Електронні рахунки мають таку саму цінність, як і паперові, тож нарахування залежать виключно від переданих показань. Підтвердженням оплати завжди є квитанція, вона також може бути як паперовою, так і цифровою", - пояснили споживачам.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Так, електронний рахунок можна самостійно сформувати в особистому кабінеті і там же сплатити, а не чекати листоноші, яка принесе паперову платіжку. За допомогою онлайн-сервісів можна переглядати всю актуальну інформацію, зокрема, моніторити споживання світла.

У YASNO зазначили, що перейти на електронні платіжки можна в особистому кабінеті.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, корисний подарунок під ялинку: у Yasno вирішили порадувати українців напередодні свят.

Також наш портал інформував, українець скаржиться на неможливість внести показники за електроенергію: "Чому Yasno блокує?"

Крім того, ми писали, лічильник не чинять, а зайві нарахування йдуть: українці скаржаться на відсутність ремонту місяцями.