Деякі категорії українців можуть отримувати регулярну допомогу від благодійних організацій. У більшості випадків допомога призначається людям зі статусом ВПО, або тим, хто проживає безпосередньо у прифронтових районах.

Але українці можуть отримати ще й гуманітарний продуктовий набір. Його отримання не залежить від статусу та місця проживання. Але, все ж, є деякі умови, під які повинен підпадати заявник. Про це розповідає видання "На пенсії".

Отримання довідки ВПО. Фото: скрін youtube
Отримання довідки ВПО. Фото: скрін youtube

Так, для громадян України передбачена гуманітарна допомога на платформі "ЄДопомога". Для доступу до заявки варто зайти на платформу та натиснути на посилання "Отримання та надання волонтерської допомоги". Далі вибрати пункт "Отримати допомогу", пройти реєстрацію та залишити заявку.

Така гуманітарна допомога доступна для широкого кола людей, а саме:

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще
  • Особам, які опинились у важких життєвих обставинах;

  • Вимушеним внутрішнім переселенцям;

  • Громадянам, які мають обмежені можливості;

  • Пенсіонерам з маленькими доходами;

  • Багатодітним сім’ям;

  • Громадянам, які проживають у прифронтових регіонах.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Заява буде схвалена, якщо на сайті описати ситуацію в якій ви опинились та точні потреби. На платформі також можуть допомагати благодійники, які можуть надати необхідні речі, або сертифікати на отримання речей першої необхідності.

Нагадаємо, портал Знай інформував, встигніть подати заявку: українцям безкоштовно роздають важливі речі для побуту

Раніше на порталі Знай повідомлялося, два пакети їжі на сім'ю: вразливі категорії українців отримають продуктову допомогу

Також, наш портал інформував, зимові набори для українців: як отримати допомогу, яка допоможе пережити морози