Приготування до новорічно-різдвяних свят часто може приносити як радість, так і стрес. Особливо хвилюючий момент у виборі подарунків.

Головне, щоб ваш подарунок був від щирого серця. Зберегти ваш святковий бюджет та стати справді корисними для того, кому ви хочете зробити подарунок, допоможе наступна добірка потрібних речей.

Набір ароматизованих свічок

Хто не захоче, щоб у його будинку панували романтична атмосфера та приємний фруктовий аромат. Такий подарунок можна ось майже у кожній лавці. Вартість стартує від 30 гривень.

Мило ручної роботи

Цей подарунок можна зробити самому або купити. Краще це зробити в онлайн магазинах, адже це допоможе заощадити більше грошей та часу.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Домашня квітка

Не знаєте що подарувати колезі чи вчительці вашої дитини до Нового року? Несподіваним подарунком стане Різдвяна квітка – зигокактус Шлюмбергера.

Новий рік 2020: приготувати, страви, салати, закуски, ivona.bigmir.net
Новий рік 2020: приготувати, страви, салати, закуски, ivona.bigmir.net

Маски для обличчя

Здивуйте свою подругу набір різних масок для обличчя. Це саме той подарунок, який жінки точно користуватимуться щодня.

Пухнасті вироби

Порадуйте своїх рідних м'яким та пухнастим одягом або взуттям. Це не тільки виглядає мило, а й додає комфорту у повсякденне життя.

Дитячий намет для ігор

Підібрати подарунок для маленької дитини завжди важко, адже подарувати чергову м'яку іграшку або настільну гру може кожен.

Набір мультитул

Іноді важко вгадати, що саме необхідно вашому батькові чи чоловікові. На постійне запитання "Що тобі подарувати?" чуємо одну й ту саму відповідь «Нічого!». Однак набір мультитул у вигляді брелока буде незамінним помічником і не залишить байдужим жодного чоловіка.

Різноманіття дитячих подарунків захоплює, ivona
Різноманіття дитячих подарунків захоплює, ivona

Солоденьке

Не обмежуйте свою фантазію щодо подарунків банальною шоколадкою чи коробкою цукерок. Спробуйте здивувати своїх близьких баночкою розтопленої карамелі, кремовим медом, арахісовим пастою чи незвичайним конфітюром.

Для справжнього шеф-кухаря

Хорошою ідеєю для подарунка справжньому любителю буде готувати іменна кухонна дошка. Коштує такий подарунок не дорого, проте має досить презентабельний вигляд.

Канцелярія

Безпрограшним варіантом подарунка на Новий рік будуть канцелярські дрібниці. Блокноти, ручки, планери, календарі – без цього не обійдеться жоден офісний працівник.

Для домашніх улюбленців

Цього року і наші чотирилапі друзі поводилися добре, тому їм також можна зробити подарунок.

Чесно кажучи, не важливо, якою буде ціна подарунка, адже головне – увага. І вибирайте подарунок від щирого серця, тоді він буде дійсно потрібним.

Чорний кіт, фото: Знай.ua
Чорний кіт, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Зелений Дракон не поскупиться: що чекати знакам східного гороскопу у 2024 році.

Раніше ми повідомляли, що Дерев'яний Дракон точно візьме їх під крило в 2024: 4 знаки Зодіаку стануть щасливчиками за місяць.